www.aquatec-bg.com > Despre noi

Despre noi

 

AQUATEC LTDLIDER DIN NASTERE!

 

Firma AQUATEC LTD a fost înființată în anul 1994 și constituită într-o structură de gestionare comună cu ЕXPRESS GARANTION LTD. Firma are reprezentanțe în orașele Varna, Sofia, Burgas, București.

 

În mare parte, clienții firmei provin din complexele hoteliere de lux de la Marea Neagră și stațiunile montane, persoanele fizice și juridice, organizații publice.

 

Cu o experiență de peste 20 de ani în industrie, firma noastră se află printre liderii din domenii precum:

 

Cu peste 3000 de facilitați în Bulgaria, Serbia, Croația, Ucraina, Molodova, Macedonia, Emiratele Arabe Unite și în alte țări din lume, AQUATEC s-a dovedit a fi un partener de nădejde în proiectarea și construirea unor piscine pentru clienții particulari și publici. În ultimii ani AQUATEC se impune pe piață, luând parte la construirea piscinelor în majoritatea dintre cele mai mari complexe hoteliere și de vacanță de pe coasta bulgară a Mării Negre, ca de exemplu: piscinele și atracțiile acvatice în complexul de vacanță „Emerald" din Ravda, complexul de vacanță „Sunset Resort" din Pomorie, complexul de vacanță „Oasis" din Lozenets, complexele de vacanță „Kaliakria” și „Topola Skies" din comuna Topola de lângă Kavarna, toate piscinele de la „Light House Golf Resort"

 

Unele dintre cele mai cunoscute proiecte ale firmei sunt:

 

Obiectivul principal de dezvoltare și avantajul competitiv esențial al firmei AQUATEC LTD constă în înalta calitate și fiabilitate a instalațiilor construite și echipate de aceasta. Datorită gradului înalt de organizare și a profesionalismului, firma este un partener preferat pentru clienții și furnizorii săi.