Capsule SPA

Capsulele SPA îmbină în sine posibilitatea de o mulțime de proceduri SPA, ceea ce le face un laborator integral de frumusețe, recuperare și relaxare. Acestea atrag prin sisteme inovative, design de calitate înaltă și funcții unice. Pe de o parte – dimensiunile compacte, iar pe de alta – mulțimea de proceduri pe care le oferă, le face un echipament preferat pentru centrele SPA, studiourile, saloanele de frumusețe, hoteluri ș.a. Combinația armonioasă între căldură, abur, abundența de apă, masaj, cromoterapie, arome și muzică creează simțul de relaxare și liniște.

 

Funcțiile de bază ale capsulelor SPA:

 

Capsulele SPA Capsulele SPA Capsulele SPA

 

Extra-uri:

 

În dependență de poziția corpului în capsulă, aceasta poate fi standard sau compactă. Caracteristic pentru capsulele standard este că corpul este culcat pe spate, iar în cele mai multe cazuri capul este în afara câmpului de acțiune a procedurilor. În cazul capsulelor SPA compacte corpul este așezat. Capul poate fi în afară sau în capsula SPA însăși.

 

Capsulele SPA cu săruri sunt compacte, iar la acestea capul este în mod obligatoriu în capsulă. Aceasta este necesar din cauza specificii procedurilor efectuate. Haloterapia (terapia cu sare) este o metodă holistică, non-medicamentoasă  pentru prevenție și tratament natural, care folosește sare de piatră (Himalaya) sau de mare, pură și neprelucrată sub forma de aerosoli. Este recomandată pentru utilizare în centre de reabilitare și centre medicale.