www.aquatec-bg.com > Blog > Piscine > Echipament de baza pentru piscina

Echipament de baza pentru piscina

Tehnologii pentru purificare mecanică a apei din piscine
Categorie Filtration inainte 09 Mai, 2016

Tehnologii pentru purificare mecanică a apei din piscine

În legătură cu tehnologia de îndepărtare a apei din piscină spre sistemul de filtrare piscinele sunt de două tipuri: cu skimmere și preaplin.

Acoperișuri pentru piscine
Categorie Echipament de baza pentru piscina inainte 29 Februarie, 2016

Acoperișuri pentru piscine

Pentru a întreține piscina în stare excelentă este necesar un sistem de filtrare de calitate înaltă și prelucrare chimică corectă. De asemenea este recomandat ca apa să fie protejată de poluanți exteriori cum ar fi frunze, praf, particule mici, insecte și altele. Pentru o astfel de protecție sunt utilizate acoperișurile.
Dezinfectare prin ionizare
Categorie Desinfection inainte 06 Martie, 2015

Dezinfectare prin ionizare

Ionizarea e o metodă nouă și în ultimul timp tot mai des se aplică pentru dezinfectarea piscinelor de înot principiul fiind cunoscut de secole.
Dezinfectare prin electroliză
Categorie Desinfection inainte 26 Februarie, 2015

Dezinfectare prin electroliză

Sistemul constă din blocul de alimentare și celulă pentru electroliză. În celula sunt electrozi care la venirea permanentă a electricității despart NaCl (sare alimentara), prealabil dizolvata în apă in ioni de Na (sodiu) și Cl (clor).
UV Sterilizare
Categorie Desinfection inainte 25 Februarie, 2015

UV Sterilizare

Sterilizarea UV e unul din modurile noi și moderne pentru dezinfectarea bazinelor de înot și apelor potabile. Metoda e bazată pe acțiunea devastatoare a razelor ultraviolete asupra organismelor vii.
Preparate de dezinfectare și întreținerea piscinei
Categorie Desinfection inainte 16 Februarie, 2015

Preparate de dezinfectare și întreținerea piscinei

 

            Pentru a ne bucura de piscină cu apă cristalină curată, trebuie să avem in vedere trei factori principali: un sistem bun de filtrare, apă tratata optim și curățarea mecanică regulata a fundului și pereților piscinei. Preparatele chimice cu care se tratează apa în bazine sunt dezinfectanți, preparate contra algelor, preparate cu care se corecteaza nivelul pH, preparate de curățare ș.a.

 
Încălzirea piscinelor
Categorie Heating inainte 08 Februarie, 2015

Încălzirea piscinelor

Temperatura apei e factorul principal pentru confortul la utilizarea piscinei de înot. E bine să se mențină temperatura la 24-25 °С. Țara noastră se află în zona geografică temperată, unde atingerea acestei temperaturi a apei numai prin căldura soarelui e posibilă numai într-o perioadă scurtă vara – lunile iulie și august.
Filtrare
Categorie Filtration inainte 17 Ianuarie, 2015

Filtrare

Apa în bazin trebuie să fie menținută curată și necontaminată pentru a fi nu numai loc plăcut, dar și sigur pentru sănătate. Întreținerea apei curate cristaline care corespunde cerințelor respective sanitare și igienice include utilizarea metodelor mecanice, biologice și chimice pentru prelucrarea apei.