www.aquatec-bg.com > Blog > SPA > Hidroterapia

Hidroterapia

Capsule SPA
Categorie Hidroterapia inainte 06 Februarie, 2015

Capsule SPA

Capsulele SPA îmbină în sine posibilitatea de o mulțime de proceduri SPA, ceea ce le face un laborator integral de frumusețe, recuperare și relaxare. Acestea atrag prin sisteme inovative, design de calitate înaltă și funcții unice. Combinația armonioasă între căldură, abur, abundența de apă, masaj, cromoterapie, arome și muzică creează simțul de relaxare și liniște.

Căzile terapeutice
Categorie Hidroterapia inainte 05 Februarie, 2015

Căzile terapeutice

Acestea sunt căzi în primul rând pentru utilizare profesională. Acestea diferă în formă, dimensiuni și echipament, care depind de tipul de terapie pentru care sunt destinate. Sunt folosite de 1 om, cu sau fără ajutorul persoanei medicale (terapeutul). Aceste căzi sunt anatomic formate, ceea ce permite amplasarea optimă a echipamentului terapeutic de-a lungul corpului și membrelor.

Jacuzzi
Categorie Hidroterapia inainte 03 Februarie, 2015

Jacuzzi

Din punct de vedere al construcției cada cu hidromasaj reprezintă un vas cu apă, cu o formă potrivită pentru relaxare a corpului uman, în care prin una sau mai multe pompe prin niște deschizături (duze) speciale sunt pompate (într-un raport anumit) apă și aer. Eficacitatea masajului într-o astfel de cadă depinde de mulți factori: numărul, tipul, mărimea și dispunerea duzelor; posibilitate de schimbare a direcției și controlul puterii jeturilor de apă și al raportului apă-aer.