www.aquatec-bg.com > Despre noi > Întreținerea piscinelor

Întreținerea piscinelor

 

Vă vom prezenta activitățile care se efectuează ca să se întrețină o piscină în condiție perfectă.

 

Înainte să se umple piscina primăvara este necesar să fie curățată bine. După aceea se face o inspecție completă a placajului și treptelor ca să ne asigurăm că nu sunt deteriorate și nu vor pune în utilizatorii piscinei în pericol de accidente. Se face o verificare dacă pompa de filtrare funcționează în regim normal și presiunea din filtru este în limitele admisibile. Panoul electric trebuie să fie absolut în regulă. Dacă este iluminat subacvatic, este necesar să fie verificate toate proiectoarele subacvatice pentru scurgeri eventuale.

La umplerea piscinei la început apa este ușor verzuie până la maro, dacă sunt metale în aceasta. Pentru a reacționa în mod adecvat, urmează să se facă o analiză precisă a conținutului chimic și să se ia măsurile respective.

 

 

Тестване на водата

 

 

La începutul fiecărui anotimp poate fi necesară adăugarea unui „stabilizator de clor”. Acesta protejează clorul de dizolvarea rapidă sub acțiunea razelor solare ultraviolete.

 

 

Preparat „Protecție de iarnă“

Toate sarcinile de întreținere necesită timp și resurse. Există posibilitatea de întreținere de abonament de firme specializate. În caz de angajare a unor profesioniști piscina se întreține în stare tehnică bună și cu apă transparentă, curată și corect prelucrată. Astfel se previne pierderea de timp și resurse din partea posesorilor piscinelor care s-ar produce în caz de utilizare necorectă. Aceasta este o practică foarte cunoscută la hotelurile mari la care este important ca apa să aibă calitate impecabilă.