Parteneri

Cu cei peste 20 de ani pe piață firma AQUATEC a construit mai multe parteneriate cu producători din lumea întreaga. În rândurile care urmează Vă vom prezenta unele din principalele firme al căror distribuitor în Bulgaria este AQUATEC. Faptul că firma noastră este reprezentantul exclusiv pentru Bulgaria ale unora dintre ele este un indicator al profesionalismului și fiabilității noastre. Iată de ce dacă căutați un partener experimentat pentru viitorul Dvs. proiect, partener, care nu face compromisuri cu calitatea și capabil să îndeplinească orice dorință a Dvs., fiți siguri că vă aflați în locul potrivit!

 

ESPA - Spania

Producător al unei bogate game de pompe circulare. AQUATEC este reprezentantul exclusiv  pentru Bulgaria și partener din 1994.

FLEXINOX - Spania

 
 
Producător de articole din oțel inoxidabil; scări pentru piscine, dușuri, cascade etc. Lider mondial în branșă. AQUATEC este reprezentantul exclusiv pentru Bulgaria din 1998.

CORAPLAX - Spania

 
Producător de fitinguri  din PVC și sisteme de țevi specializate pentru piscine. AQUATEC este reprezentantul pentru Bulgaria și partener din 1998.
ASTRAL - Spania
 
Unul dintre cei mai mari producători mondiali de dotare pentru piscine. AQUATEC este partener din 1995.
SERA POOL - Turcia
 
Cel mai mare producător turcesc  de echipamente și accesorii pentru piscine. Compania este furnizorul placajelor pentru o mare parte din bazinele de sport din lume. AQUATEC este distribuitor și partener din 2001.
GLOBAL BRIDGE - China
 
Cel mare producător de vitroceramică și mozaicuri din sticlă. Compania este principalul furnizor al majorității marilor companii din lume. AQUATEC este importator oficial și partener din 1999.
D&W Pool - Germania
Producător de piscine asamblabile pentru uz familial. AQUATEC este reprezentantul oficial pentru Bulgaria și partener din anul 1994.
TYLO - Suedia
 
Producător de renume mondial de saune de tip boutique, băi de abur și generatori de abur de clasă înaltă. AQUATEC este distribuitor autorizat și partener din anul1997.
EMEC - Italia
 
Producător european afirmat de tehnică dozatoare pentru piscine. AQUATEC este reprezentantul pentru Bulgaria și centru de service autorizat din anul 1999.
MAPEI - Italia
 
Liderul mondial în domeniul chimiei de construcții – hidroizolații, adezivi, chituri de rosturi, produse specializate. AQUATEC este distribuitor autorizat și partener din anul 2002.
KRIPSOL - Spania
 
Unul dintre cei mai mari și afirmați producători spanioli de echipamente pentru piscine. AQUATEC este distribuitor și partener din anul 2000.
PAHLEN - Suedia
 
Cel mai cunoscut producător european de sisteme pentru încălzirea piscinelor. Calitatea proverbială suedeză este încorporată în fiecare dintre produsele firmei. AQUATEC este distribuitor autorizat și partener din anul  1999.
EZARRI - Spania
 
Cel mai cunoscut producător spaniol de vitroceramică, panouri, elemente de placare etc. Produsele se caracterizează prin calitate superioară. AQUATEC este partener din anul 2001.
POLIN - Turcia
 
Cel mai mare producător european de tobogane și instalații de atracție pentru parcuri acvatice. Compania activează din anul1976, având realizate sute de proiecte in lumea întreaga. În parteneriat cu AQUATEC din anul 2001.
GEMAS - Turcia
 
Cel mai mare procucător turc de echipamente și accesorii pentru piscine. Companie cu o vastă piață internațională, oferind produse de calitate și la prețuri bune. AQUATEC este partener din anul 1999.
SAWO - Finlanda
 
Unul dintre producătorii mondiali de sobe și produse pentru saune. Pordusele sunt fabricate în principal din oțel inoxi nobil. AQUATEC este distribuitorul oficial și partener din anul 2002.
Bio-UV - Franța
 
 
 
Cel mare producător european de sisteme UV pentru dezinfecția apei din bazinele de natație. AQUATEC este partener din nul 2004.
HAYWARD - SUA
 

 

Companie americană, operând în lumea întreagă, producător de echipamente pentru piscine. AQUATEC este partener din anul 2007.  

HASLAUER - Germania
 
Companie întemeietor al tendințelor Welness & SPA moderne. Produsele Haslauer se remarcă prin design și calitate înaltă. AQUATEC este partener din anul 2007.
NECON - Germania
 

 

Tehologii și soluții inovative în sfera sistemelor de dezinfecție fără utilizarea clorului. AQUATEC este partener din anul 2008.

HPE - Spania
 
 
Producător și distribuitor de sisteme și tehnologii de vacuum/compresoare. AQUATEC este partenerul  lui HPE din anul 2003.
Т&А - Belgia
 
Compania produce sisteme de acoperit piscine, cu un înalt grad de siguranță. AQUATEC este partener al lui T&A din anul 2004.
PATENTVERWAG - Italia
 
Producător de echipament de calitate pentru bazine și facilități sportive. AQUATEC este partener din anul 2003.
FONTANA - Grecia
 
Unul dintre cei mai mari și cei mai buni producători de echipament pentrut fântâni din Europa. QUATEC este partner din anul 2004.
MARPISCINE - Italia
 
Producător de echipamente și accesorii pentru piscine din oțel inox. AQUATEC este partener don anul  2006.