Piscine

 

 

AQUATEC – CONSTRUIM PISCINE DE GENERATIE NOUA!

 

In ultimii 23 ani, firma AQUATEC intotdeauna a fost considerata drept unul dintre liderii in proiectarea si construirea de piscine. De la prima noastra piscina construita si pana in zilele noastre, intotdeauna ne-am straduit sa oferim clientilor nostri cea mai buna combinatie posibila: inalta calitate, pret competitiv si profesionalism. Acest lucru ne face un partener de incredere pentru construirea unei piscine mici de casa sau a unei piscine mari de hotel. Mai mult decat atat – acolo unde unii vad problemele, echipa noastra vede posibilitati. Prin urmare, fiti siguri ca expertii nostri va vor indeplini dorintele si vor proiecta piscina pe care mereu v-ați dorit-o!

 

 Dupa proiectarea si construirea piscinei oferim clientilor nostri posibilitatea de a primi un abonament pentru intretinere care include:

 

In secolul XXI , piscinele de casa se transforma din ce in ce mai repede din lux intr-o achizitie normala pentru curte. Daca v-ati hotorat de a va procura o piscina stabila pentru casa dumneavoastra, nu uitati ca este important ca functionalitatea si arhitectura trebuie consultate cu profesionistii de la Aquatec. In acest fel va veti putea folosi la maxim de posibilitatea pentru sport, inot, distratcie, jocuri pentru copii, relaxare si racoare, pe care facilitatile vi le ofera.

 

AQUATEC este distribuitor a unui numar mare de accesorii si achipamente profesionale pentru piscine. De a lungul anilor firma noastra a construit parteneriate cu unii dintre liderii mondiali in productia de pompe, filtre, radiatoare, sisteme de dezinfectie si altele. Iata de ce, va putem oferi o gama larga de produse de calitate si de eficacitate pentru piscina dumneavoastra.

 

Daca aveti intrebari sau doriti sa deveniti un proprietar mandru al unei piscine moderne nu ezitati sa ne contactati la tel. 0214900183  (mobile: 0758060908 ) chiar acum! AQUATEC este un partener de incredere pentru indeplinirea visurilor dumneavoastra!

 
Wave Resort - Aheloy
Wave Resort - Aheloy