www.aquatec-bg.com > Piscine > Piscine speciale

Piscine speciale

 
Piscină pentru persoanele cu handicapPiscine specialePiscina - cu scaun cu rotile

 

ACOLO UNDE ALTII VAD DIFICULTATI, NOI CEI DE LA AQUATEC VEDEM POSIBILITATI!

 

Piscinele speciale au o functie specifica si foarte bine determinata. De obicei acestea se impart in trei grupe – de sport, de agrement, balneo. In general, intreaga lor arhitectura, tehnologie si echipamente sunt strict supuse acestei functii si urmaresc anumite standarde. 

 

Piscinele balneo - in ultimii 20 de ani Aquatec a dezvoltat numeroase piscine speciale pentru efectuarea de proceduri terapeutice si de recuperare. Tipic pentru acest tip de piscine este faptul ca in general, se foloseste apa minerala, au o temperature mai ridicata si sunt dotate cu echipamente de fizioterapie. Facilitatile pe care specialistii nostri le au construit de-a lungul anilor au o arhitectura diversificata.

 

Piscine de agrement – asa cum sugereaza si denumirea lor, acestea sunt destinate in principal agrementului. Drept compania care a construit primul parc acvatic din Bulgaria, noi cei de la Aquatec suntem mandri ca putem spune ca echipa noastra de experti este partenerul dumneavoastra de incredere pentru piscina de agrement de orice fel. In aceasta categorie de piscine pot fi incluse:

 

Cand vine vorba de unicitate si inovare, Aquatec este alegerea potrivita.

Contactati-ne azi si vom dovedi acest lucru!