Activități

AQUATEC ALEGEREA CORECTA PENTRU PROIECTELE DVS. VIITOARE!

 

Cu peste 20 de experienta, AQUATEC s-a dovedit a fi lider in proiectarea si constructia de piscine, centre SPA, aquaparkuri, si multe alte facilitati. În realizarea fiecăruia dintre cele peste 3000 de proiecte, firma urmează principiile sale de corectitudine, responsabilitate și calitate înaltă de executare, în termenele cele mai scurte. AQUATEC LTD consideră experiența sa dar și calitatea înaltă a activității sale ca fiind cele mai sigure semne de profesionalism și o formă sigură de succes. Planificarea și proictarea fiecărui obiectiv este însoțită de vizualizări 3D detaliate, iar prezentările se fac de către profesionaliști cu o experință îndelungată.

 

După realizarea unui proiect propriu, AQUATEC LTD oferă clienților săi posibilitatea de a primi un abonament de servicii de întreținere. Asta include:

 

Datorită sistemului de muncă stabilit  și a experienței în fiecare etapă – de la proiectarea și până la întreținerea obiectivului – clienții noștri vor putea să se bucure, timp de mulți ani, de o exploatare lipsită de probleme a facilităților săi!

 

De asemenea, firma AQUATEC LTD oferă și o bogată gamă de produse și accesorii legate de construirea și întreținerea piscinelor, centrelor SPA și altor facilități. Prin rețeaua noastră de birouri și showroom-uri din Bulgaria sau din România vă puteți procura tot necesarul penru piscina, sauna sau jacuzzi-ul Dvs. Puteți face cumpărături și fără să ieșiți de acasa, din magazinul nostru online – Piscinemall.ro.